Izračunaj kredit, ki ga lahko pridobiš, za katero časovno obdobje in koliko te kredit stane

izračunaj kredit s kreditnim kalkulatorjem kredito

Izračunaj kredit s pomočjo preprostega kreditnega kalkulatorja in primerjalnika kreditov Kredito. V nekaj preprostih korakih Kredito ponudi jasen pregled informativnih izračunov kreditov slovenskih bank in hranilnic na enem mestu.

Kreditni kalkulator Kredito je prvo orodje na slovenskem trgu, ki omogoča preprosto primerjavo kreditnih ponudb. Pomaga vam izračunati mesečne kreditne obroke s prilagajanjem višine kredita, dolžine odplačevanja kredita ter različnih obrestnih mer. V trenutku vam pomaga narediti pregled informativnih zneskov in kreditnih pogojev različnih bančnih ponudnikov, da boste sprejeli informirano odločitev in prihranili denar. Z izbiro najboljšega ponudnika, ki ga izberete med različnimi kreditnimi ponudbami, boste prihranili stroške v višini do 10% glavnice posojila. 

Izračunaj kredit s kalkulatorjem Kredito

  1. V kalkulator Kredito vnesite vrsto kredita glede na vaše potrebe, na primer potrošniški ali stanovanjski kredit. 
  2. Nato v kalkulator vnesite svojo kreditno sposobnost, ki jo preprosto izračunate glede na svoje mesečne dohodke, obstoječe obveznosti, vzdrževane družinske člane in podatke o zaposlitvi. S pomočjo kreditne sposobnosti boste dobili realen prikaz višine mesečnega obroka, ki ga lahko odplačujete.
  3. Sledi vnos želenega zneska kredita. Pri tem priporočamo, da upoštevate izračunano kreditno sposobnost.
  4. Nazadnje izberite želeno ročnost kredita, ki jo lahko vnesete v številu mesecev. Daljša kot je ročnost odplačevanja, nižji bodo mesečni obroki, ki jih morate odplačati, a bodo imeli tudi višjo obrestno mero.
  5. Glede na vaš vnos podatkov Kredito kalkulator prikaže personalizirane rezultate in informativne izračune kreditov slovenskih bank. Pri pregledu bodite pozorni na višino obrestne mere, skupni znesek kredita, skupne stroške kredita in ostale kreditne pogoje, potrebne za odobritev kredita. Predvsem zadnji se od ponudnika do ponudnika lahko precej razlikujejo, kar vpliva na končni znesek kredita, ki ga boste morali odplačati. 

S pomočjo kreditnega kalkulatorja Kredito boste dobili jasno sliko informativnih zneskov različnih vrst posojil, kar je ključno za sprejemanje odločitev in upravljanje z lastnimi krediti.
Potrebujete pomoč pri iskanju za vas naujstreznejšega kredita?

Tukaj smo, da vam pomagamo!

Potrebujete pomoč pri iskanju za vas naujstreznejšega kredita?

Tukaj smo, da vam pomagamo!